.
Studentu serviss
Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Studentu serviss ir universitātes struktūrvienība, kas esošajiem un topošajiem studentiem sniedz informāciju un pakalpojumus, kas saistīti ar studiju procesu un vispārējo informāciju par RSU struktūrvienībām, to atrašanās vietu un kontaktinformāciju. Studentu serviss sniedz atbildes uz jautājumiem klātienē, pa tālruni un e-pastā.
- Izziņa, sekmju izraksts, prasmju izraksts, akadēmiskā izziņa* Studējošais šos dokumentus var pieteikt Studējošā portālā MyRSU Elektroniskie pakalpojumi sadaļā Izziņas un iesniegumi (* Akadēmiskās izziņas izgatavošana ir maksas pakalpojums: latviešu valodā – 13,00 EUR, angļu valodā – 17,00 EUR. Maksas pakalpojumu cenrādis).
- Iesniegumi pieejami Studējošā portāla MyRSU sadaļā Izziņas un iesniegumi.
- Studējošā apliecību un apliecības derīguma termiņa pagarinājuma uzlīmi (ko var saņemt tikai grupas vai kursa vecākais) iespējams saņemt gan pa pastu, gan klātienē.
- Konsultācijas par studiju jautājumiem, tostarp stipendijām, lekciju un nodarbību sarakstiem, to norises vietu un laiku, par RSU struktūrvienībām un darbiniekiem, var saņemt pa tālruni, klātienē vai rakstot uz studentuserviss
rsu[pnkts]lv.
Vēlam labas sekmes studijās!
Studentu servisa vadītāja
Agnese Lielā
Struktūrvienības vadītāja, Studentu serviss
RSU centrālā ēka
Rīga, Dzirciema iela 16
C korpuss, 2.b
Studentu serviss
RSU centrālā ēka
Rīga, Dzirciema iela 16
Telpa: K-100
Tālrunis: +37167321321
E-pasts: studentuserviss [at] rsu.lv
Pieņemšanas laiksDarbdienās 9.00–17.00
(piektdienās līdz 16.00)
(piektdienās līdz 16.00)
Saistītās ziņas
Zviedrijas vēstnieka Dāniela Ulsona vizīte RSU – dialogs ar studentiem un universitātes vadībuStudentiem, Darbiniekiem
Aicinām uz diskusiju par kultūrpratību drošības krīzes ēnāStudentiem, Darbiniekiem, Konferences, semināri
Otrā gada medicīnas studenti vēl šonedēļ var pieteikties Ilgoņa Gunāra Brasliņa piemiņas stipendijaiStipendijas
Kā Krievija un Ķīna manipulē ar mums sociālajos tīklos. RSU analizē, kā neuzķertiesStudentiem, SZF, Darbiniekiem

