.
Ēdiena antropoloģija (KSK_197)
Īsumā par studiju kursu
Struktūrvienība: Sociālo zinātņu fakultāte
ECTS:3
Kursa vadītājs:Agnese Bankovska
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Mērķauditorija:Socioloģija
Valoda:Latviešu
Studiju kursa apraksts Pilns apraksts, Pilna laika
Zinātnes nozare:Sociālā antropoloģija; Socioloģija un sociālais darbs
Mērķis
Kursa mērķis ir iepazīstināt studentus ar šā brīža aktuālajiem pētniecības virzieniem un tēmām ēdiena antropoloģijā, vienlīdz aplūkojot galvenās teorētiskās nostādnes un biežāk izmantotās metodes.
Priekšzināšanas
Bakalaura grāds; pamata zināšanas antropoloģijā.
Rezultāti
Zināšanas
1.Izprot kursā apgūtās tēmas, teorētiskos un empīriskos aspektus, labi orientējas obligātajā literatūrā.
Prasmes
1.Analītiskās un teorētiskās iemaņas, kontekstā ar kursā aplūkotajām tēmām, teorētiskajiem un metodoloģiskajiem virzieniem.
Kompetences
1.Pārzina ēdiena antropoloģijas aktuālie virzieni un tēmas.